Gazi Ortaokulu

WEB https://yesilyurtgaziortaokulu.meb.k12.tr
Adres : HAMİDİYE MAH. YUNUS EMRE CAD. NO 7 YEŞİLYURT / MALATYA
VİZYON : İlköğretimin genel amaçları doğrultusunda her çocuğu; kişisel, insan ilişkileri, toplumsal ve ekonomik hayat bakımından çağımızın ihtiyaçlarına göre yetiştirip, kendileriyle uyumlu orta öğretim kurumlarına yönlenmelerine katkıda bulunmaktır
MİSYON : Türk Millli Eğitimin hedefleri doğrultusunda Etkin ve kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunmak, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında, demokrasi ve çağdaşlık düşüncesini benimsemiş bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli
Servis : Özel ve Taşıma kapsamında servisler çalışmaktadır
Ulaşım : Malatya ile Yeşilyurt ilçesi arasında otobüsler ve minibüsler ile sağlanmaktadır
Yerleşim Yeri : MAHMUT ŞAHİN BALARISI İLKOKULU BİNASINDA HİZMET VERMEKTEYİZ.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL merkezine 11 km uzaklıkta ilçe merkezinde bulunmaktadır
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : OKULUMUZDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ İLİMİZDE BULUNAN LGS PUANI İLE ÖĞRENCİ ALAN OKULLARA VE ADRESE DAYALI ÖĞRENCİ ALAN OKULLARA YERLEŞMEKTEDİR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %100
Sportif Etkinlikler : GÜREŞ, BADMİNTON, VOLEYBOL, BASKETBOL, SATRANÇ, BOCCE, PUANLI ATLETİZM ETKİNLİKLERİ DÜZENLENMEKTEDİR
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : E twinning, Sıfır Atık, Okulum Temiz, Tübitak Tasarım Tescili sertifikalarına sahiptir. İl ve ilçe milli eğitim müdürlüğünce yürürtülen projelere de katılmaktadır.